Personvern

Vi i Lilypress bryr oss om ditt personvern - retten til et privatliv og retten til å bestemme over egne personopplysninger. Derfor innsamler og behandler vi personopplysninger ansvarlig og med ditt personvern i tankene. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi henter inn og bruker dine personopplysninger når du handler hos Lilypress og blir en kunde hos oss gjennom vår nettside/nettbutikk https://www.lilypress.net (videre kalt «nettsiden») og nyhetsbrevprogram, og alle dataene vil derfor utelukkende bli behandlet iht. personopplysningsloven og GDPR (generell personvernforordning). Denne teksten vil informere om de viktigste punktene rundt vår databehandling.

Nettsiden er utarbeidet i tråd med Norges personvernsprinsipper som er nevnt innledningsvis, og det er Lilypress som er ansvarlig for personopplysningene som innhentes og behandlingen av disse.

Personopplysninger og formål for innhenting

Dine personalia blir trygt oppbevart hos oss. Det er for å kunne levere varene du kjøper og for å kunne kontakte deg vedrørende din ordre. Data som lagres er navn, adresse, e-postadresse og mobilnummer. Dersom du imidlertid fyller inn personalia og velger å ikke gjennomføre handelen, vil informasjonen allikevel bli lagret. Disse opplysningene blir, sammen med informasjon om ditt kjøp, anvendt til salgsstatistikk og regnskapsføring for å gi et inntrykk av hvilke produkter vår kundegruppe er opptatt av. På denne måten blir vi i Lilypress bedre egnet til å se deres ønsker og behov.

Enkelte opplysninger om enheten du bruker (datamaskin, mobiltelefon, nettbrett, etc.) slik som nettleser, IP-adresse, cookies og tidssoner blir automatisk hentet inn når du besøker nettsiden. Videre innhentes informasjon om enkeltprodukter eller kategorier/sider du er innom hos Lilypress, på hvilken måte du samhandler med nettsiden og hvilke søkeord som ble brukt for å finne frem til nettsiden.

Eksterne verktøy og tredjeparter

Å ivareta våre kunder er viktig for oss. Vi misbruker ikke dine personopplysninger, verken gjennom salg, bytte eller videreformidling, til andre tredjeparter enn de som nevnes under;

Betalingsløsninger

Vipps

Vipps brukes som en rask og brukervennlig betalingsløsning i nettbutikken. På følgende lenke kan du lese deg mer opp på Vipps` egne personvernpolicy https://www.vipps.no/vilkar/cookie-og-personvern.

Klarna - betalingsløsning kommer!

Klarna er også en rask og brukervennlig betalingsløsning. Klarna kan også brukes for å dele opp betalingen eller handle på faktura. Klarna´s egne personvernpolicy kan du lese mer om her: https://www.klarna.com/no/personvern/

Google Analytics

Google Analytics er et verktøy Lilypress bruker for å lage trafikkanalyse av nettsiden. Dette bidrar til å gi vår kundegruppe en best mulig kundeopplevelse. Her kan du lese mer om Google Analytics`egne personvernpolicy: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=no

Sosiale medier

Vi i Lilypress bruker følgende sosiale medier i vår markedsføring og for annonsering og kontakt med kunder:

Instagram: @lilypress_net

Dine rettigheter

Vi minner om at innhenting av personalia er nødvendig for å kunne gjennomføre et kjøp og for å kontakte oss gjennom kontaktskjema. Disse opplysningene har du rett til å få adgang til, og du kan når som helst få de både få endret og/eller slettet. Dersom du ønsker dette kan du kontakte oss gjennom kontaktskjema eller sende en e-post.

Endringer

Vi i Lilypress forbeholder oss retten til å forandre på og oppdatere innholdet i vår personvernpolicy. Endringer kan skje av ulike årsaker; driftsmessige, juridiske eller lovmessige årsaker, endringer i bruk av nettsiden eller hva vi ønsker å fronte. Derfor er det viktig å lese gjennom vår personvernpolicy ved nye besøk og eventuelle kjøp ved nettsiden.

Kontaktinformasjon

E-post: hjelp@lilypress.net

Adresse:

Lilypress
v/ Lydia Kristin Furnes Sindland

Sollien 49.
5096 Bergen, Norge.